500+ Arabische woorden binnen handbereik!

Over ons

Assalaamu alaykum wa rahmatullah, welkom!

Kort iets over de oprichters van deze website

De verantwoordelijke voor deze website is Jacob Huisman uit Nederland, momenteel wonend in Marokko. Hij is al langere tijd gepassioneerd over het leren van de Arabische taal. Hij studeert online bij Markaz al-Furqan in Egypte.

Jacob heeft de website opgericht samen met zijn vrouw, die het creatieve brein is achter de website.

Tijdens onze Arabische studie kwamen we erachter dat er geen goede bronnen zijn om specifiek Arabische woorden te leren. Andere websites zijn vaak ouderwets en onvoledig. Wij weten als geen ander dat het super nuttig is om een goede bron te hebben om je Arabische vocabulaire uit te breiden.

Wij zijn deze website begonnen in 2015. We wilden het leren van Arabische woorden makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. We hadden ruim 500 woorden op de website en meer dan 1000 maandelijkse bezoekers.. We kregen veel reacties van bezoekers over de hele wereld. Al deze positieve reacties en feedback maakte ons heel blij. Helaas werd de website later in 2015 (waarschijnlijk) gehackt en zijn we alles kwijt geraakt.

Nu we recent wat meer tijd over hadden, hebben we besloten om de website opnieuw te maken. Het resultaat kan je hier aanschouwen. We zijn van plan om dagelijks nieuwe woorden toe te voegen. Ook zijn we bezig met een app! Deze app helpt je bij het memoriseren van de woorden. De app bevat ook een functie om je voortgang bij te houden.

De woorden op deze website worden nagekeken door bekwame Arabische leraren om ervoor te zorgen dat de woorden die je leert kloppen.

We hopen dat onze website je van groot nut zal zijn. Als je vragen of suggesties hebt, laat het ons dan weten. Dit doe je via de ‘feedback’ knop of door ons te mailen naar info@arabischewoorden.nl.